X

KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informuję, że:

  1. Administratorami Pani/Pana danych osobowych jest Małopolska Okręgowa Izba Pielęgniarek i Położnych z siedzibą w Krakowie ul. Szlak 61, 31-153 Kraków.
  2. Kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w Małopolskiej Okręgowej Izbie Pielęgniarek i Położnych z siedzibą w Krakowie przy ul. Szlak 61, 31-153 Kraków email: bartosz.wlodarczyk@oiodo.pl lub listownie na adres: Małopolska Okręgowa Izba Pielęgniarek i Położnych ul. Szlak 61, 31-153 Kraków;
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji zadań wynikających z ustawy z dnia 15 lipca 2011 r. o zawodach pielęgniarki i położnej Dz.U. 2011 nr 174 poz. 1039, ustawy z dnia 1 lipca 2011 r. o samorządzie pielęgniarek i położnych Dz. U. 2011 nr 174 poz. 1038 oraz zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. c Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
  4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez czas niezbędny do wykonania zadań ADO w związku z realizacją ustawy z dnia 1 lipca 2011 r. o samorządzie pielęgniarek i położnych Dz.U. 2011 nr 174 poz. 1038 oraz przez okres wymagany przez przepisy prawa.
  5. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu.
  6. Odbiorcami danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty współpracujące z ADO w celu realizacji zadań wynikających z przepisów prawa.
  7. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego -Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących, narusza przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO).
  8. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do realizacji wskazanego celu.
Przechodzę do serwisu
Menu

Pełnomocnicy

Pełnomocnicy VII Kadencji Małopolskiej Okręgowej Rady Pielęgniarek i Położnych w Krakowie

Adamczyk Anna - OLMED Sp. z o.o., 32-300 Olkusz,
Bal Maria - Uzdrowiska Rabka SA, Rabka-Zdrój,
Białoń-Janusz Anna - Towarzystwo Przyjaciół Chorych Hospicjum, Kraków,
Brzozowska Helena - Szpital Specjalistyczny Chorób Płuc, Zakopane,
Bzdyra Grzegorz - Areszt Śledczy w Krakowie,
Cholewa Bogusława - NZOZ Ziemiańscy, Rabka – Zdrój,
Czajkowska Małgorzata - II Katedra Chorób Wewnętrznych Szpitala Uniwersyteckiego w Krakowie
Czapor Anna - Centrum Onkologii Instytut im. M. Skłodowskiej – Curie, Kraków,
Dobrzańska Małgorzata - Ośrodek Rehabilitacji Narządu Ruchu „Krzeszowice”,
Doroz Jolanta - Szpital Uniwersytecki w Krakowie,
Dróżdż Małgorzata - SP ZOZ Kalwaria Zebrzydowska,
Dymitry Weronika - Szpital Powiatowy im. T. Chałubińskiego, Zakopane,
Dziad Joanna - Szpital Specjalistyczny im. St. Żeromskiego, Kraków,
Flak Halina - NCM Sp. z o.o, Niepołomice,
Frajkowska Alicja - Małopolski Ośrodek Rehabilitacji Dzieci „Solidarność”, Radziszów,
Gacal Joanna - Szpital Powiatowy w Limanowej,
Gałka-Piątek Małgorzata - NZOZ Nowy Szpital w Olkuszu,
Ginalska Gabriela - Koło Emerytek przy MOIPIP,
Gluz-Golik Urszula - Krakowski Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II, Kraków,
Gniecka Józefa - Szpital Miejski w Rabce – Zdroju ,
Golasik Dorota - Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego, Oświęcim,
Grygoruk Agata - Zespół Opieki Zdrowotnej w Oświęcimiu,
Grys Kazimiera - Uzdrowisko Krynica – Żegiestów, Krynica,
Gubała Małgorzata - SP ZOZ Myślenice,
Jucha Agnieszka - NZUP AMIKUS, Miechów,
Kaczmarczyk Agata - Krakowski Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II, Kraków,
Kalemba Urszula - Szpital Specjalistyczny im. Rydygiera, Zakład Opieki Długoterminowej Maków Podhalański,
Kałkus Beata - Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. św. Ludwika Kraków,
Kamińska Halina - Szpital Uniwersytecki, Kraków,
Kapustka Iwona - NZOZ Kraków-Południe, Kraków,
Kołodziej Bożena - Centrum Medycyny Profilaktycznej, Kraków,
Korbel-Pawlas Monika - Uniwersytecki Szpital Ortopedyczno-Rehabilitacyjny, Zakopane,
Kordas Danuta - NZOZ Szpital na Siemiradzkiego im. Czerwiakowskiego, Kraków,
Kot Teresa - Żłobek Samorządowy Nr 13, Kraków,
Kukuła Irena - Gminny ZOZ, Kęty,
Kurbiel Agnieszka - Szpital Specjalistyczny im. L. Rydygiera Sp. z o.o., Kraków,
Łatak Ewa - Szpital Specjalistyczny im. J. Babińskiego, Kraków,
Łysak Jolanta - NZOZ „Rodzina”, Wadowice,
Madejewska Urszula - DPS, ul. Krakowska, Kraków,
Marks Wiesława - Zespół Lecznictwa Otwartego, Wieliczka,
Marzęda Grażyna - Przychodnia Zdrowia Skawina, Skawina,
Maziak Grażyna - Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II, Nowy Targ,
Mazurek Agata - Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Proszowice,
Milczarek Krystyna - „Zdrowie” s.c., Andrychów,
Nowakowska Renata - Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej „VITAL-MED.”, Mszana Dolna,
Oskędra Iwona - Zakład Pedagogiki Medycznej, Instytut Pielęgniarstwa i Położnictwa, Kraków,
Pęgiel Marzena - V Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką w Krakowie,
Podolska Teresa - Wojewódzki Szpital Okulistyczny, Kraków,
Pokojska Urszula - Zakład Opiekuńczo-Leczniczy, Kraków,
Polus Grażyna - Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Wadowicach,
Potrzebny – Curyło Janina - Szpital Miejski Specjalistyczny im. G Narutowicza, Kraków,
Pytlik Anna - Dom Pomocy Społecznej Kraków, ul. Łanowa,
Rekucka Aleksandra - NZOZ Kraków – Południe,
Rys Beata - Wojewódzki Szpital Psychiatryczny, Andrychów,
Siemek Teresa - NZOZ Trzebinia,
Skopińska Grażyna - Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego Chrzanów,
Skrzypoń Lucyna - SP ZOZ Sucha Beskidzka,
Sławek Alicja - Krakowskie Centrum Rehabilitacji, Kraków,
Stanik Renata - Szpital Powiatowy w Chrzanowie,
Stańda – Nowakowska Monika - Diagnostyka, Kraków,
Stążka Danuta - NZOZ DOM-MED., Kraków,
Szczypta Anna - Szpital Zakonu Bonifratrów, Kraków,
Szpila Maria - Szpital Specjalistyczny im. J. Dietla, Kraków,
Ścisłowicz Elżbieta - Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce-Zdroju,
Turkanik Edyta - SCANMED, Szpital św. Rafała, Kraków,
Tyrpa Bogusława - Zakład Opieki Zdrowotnej MSWiA w Krakowie,
Woźniak Lucyna - Małopolski Ośrodek Medycyny Pracy, Kraków,
Wypchał Mieczysława - Wojewódzki Szpital Chorób Płuc, Jaroszowiec,
Zabdyr Alina - Szpital Uniwersytecki w Krakowie,
Zazula Bogumiła - Śląskie Centrum Rehabilitacyjno-Uzdrowiskowe, Rabka - Zdrój,
Zdulska Anna - Centrum Medyczne Ujastek, Kraków,
Zegan Piotr - Szpital św. Anny w Miechowie,
Zielińska Ewa - GPPiP „Zdrowie”, Słomniki,
Żurek-Syska Małgorzata - Uniwersytecki Szpital Dziecięcy, Kraków,
Żydzik Agnieszka - Miejskie Centrum Medyczne, Libiąż,

Biuletyn Informacji Publicznej
x

Strona korzysta z plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.